Pulse Media Group

Accountmanager Media (Medior) - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 10-08-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 0 - 40 Salaris OTE 50k en vast 3000-3500, 120%...
Accountmanager New Business (Medior)
Heb jij een passie voor sales, accountmanagement en media? Ben jij in staat om prospects en klanten te enthousiasmeren voor onze producten en ben jij op zoek naar een energieke en ambitieuze organisatie?
We groeien hard en we willen graag dat jij meegroeit met ons!

Waarom Pulse Media Group?
Pulse Media Group (PMG) is een landelijke toonaangevende uitgever op het gebied van innovatie, opinie, nieuws en ontwikkelingen binnen de zakelijke en gezondheidsbranche. Iedere maand brengen wij in eigen beheer meerdere themabijlagen en een magazine uit bij diverse kranten en magazines, waaronder de Volkskrant, Trouw, Elsevier weekblad, MT en Arts & Auto. Daarnaast publiceren wij online specials en content op onze online platforms.
Wij zijn een unieke salesorganisatie binnen de media in Amsterdam in een gloednieuw pand met oa. een tafelvoetbal, tafeltennis, dartbord en een heuse Arcade Classics videokast! Je krijgt veel vrijheid, zelfstandigheid en je werkt nauw samen met je buddy van de redactie.
Wat PMG uniek maakt? De combinatie van hoogwaardige journalistiek (redactioneel en commercieel), de informele bedrijfscultuur en de gezelligste collega’s! Je zult tot het uiterste worden gedreven, maar successen worden altijd groots gevierd!

Wat ga je doen als Accountmanager Media (Medior)?
Je bent salestijger, accountmanager, projectmanager en uitgever in één! Je specialiseert je in het verkopen van onze producten bij brancheverenigingen en commerciële marktpartijen. En dit doe je met veel enthousiasme!
Als Medior heb je al enig netwerk opgebouwd bij je vorige werkgever, kan je aantonen dat je salestrainingen hebt gehad en zal een rollenspel voor jou niet onbekend zijn.
Je hebt een passie voor sales/accountmanagement en gaat hen zeer interessante on- en offline content verkopen via een inspirerende telefoon- of face to face gesprek. Je geeft het juiste advies en een passend aanbod, gericht op de wensen, behoeften en doelen van de prospect. De focus ligt op het binnenhalen van new business. Van het eerste telefoongesprek tot het sluiten van de deal. Een jaarplanning, een CRM-systeem en een consequente pipelinerapportage zijn jou niet onbekend.
Daarnaast ben je volledig verantwoordelijk voor jouw eigen thema. In het creatieve proces krijg je veel vrijheid en is het aan jou om de richting van het thema en bijbehorende klanten te bepalen.

Waarom we jou willen?
Je bent in staat om vertrouwen te winnen en je kunt met jouw doelgroep op C-level niveau meepraten over hun vakgebied en traceert daarin ook kansen voor productontwikkeling.
Je houdt van het genereren van new business, bent een geboren accountmanager en je wilt jezelf continu verbeteren om door te groeien. Jij weet dit alles om te zetten in resultaat en zoekt een omgeving die je de kans geeft het beste uit jezelf te halen!
Je levert input aan de salesmanager voor de verbetering van verkoopplannen en voert deze resultaatgericht uit. Je herkent jezelf in de volgende competenties: resultaatgericht, samenwerken en ondernemerschap.

Je bent woonachtig in een straal van maximaal 30 km rondom Amsterdam en fulltime beschikbaar (40 uur).

Wat breng je mee?
• Een afgeronde HBO-opleiding;
• Een passie voor sales en accountmanagement
• Aantoonbare resultaten in sales;
• Ervaring met telefonische acquisitie is een pré.
• 3-5 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie 
• Een dosis enthousiasme en een portie goede humor!

Wat bieden wij jou?
"Enough is never enough"! (Ray Kroc, The Founder).
Als nieuwe aanwinst van PMG krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en word je beloond voor je successen. We bieden een goed salaris en hele toffe secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, incentivereis en een persoonlijk ontwikkelingsbudget. En dan hebben we de borrels en onvergetelijke events nog niet eens genoemd. Elke dag is hetzelfde, namelijk een groot feest! Voor wat ontspanning kun je even stoom afblazen bij de boksbal!

Wil jij ook een PMG-er zijn? Neem dan snel contact op met Isabelle Beijering via 020-740 2792 of 06-40440543 of stuur jouw CV naar isabelle.beijering@pulsemedia-group.com
Je kunt voor jouw eerste vragen ook gebruik maken van onze chatsessie op de website!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Reclame / Communicatie / Media
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Isabelle Beijering

Vestigingsplaats

Solliciteer