Pulse Media Group

Key Account Manager - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 04-04-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Jij bent commercieel en inhoudelijk sterk en op zoek naar een interessante functie waarin commercie en inhoud elkaar ontmoeten? Dan zoeken wij jou!

Als mediabedrijf in Amsterdam groeien wij ontzettend hard. Zo zijn wij recent vanuit het centrum verhuisd naar een goed bereikbare, prachtige en moderne locatie in de Millennium Tower bij Sloterdijk. Nu wij meer ruimte hebben om onze groei voort te zetten zijn wij per direct op zoek naar meerdere Media Adviseurs (Zakelijk of Zorg) die ons team komen versterken.


Goed om te weten:
Bij Pulse Media Group houden wij ons bezig met content marketing op de zakelijke markt. We doen dit door middel van het uitgeven van onze verschillende eigen producten (onder andere met themabijlagen, magazines, eigen websites) en onze vaste partners zoals de Volkskrant, Trouw en Elsevier Weekblad.


Jouw rol:
In jouw functie als Key Account Manager beheer en ontwikkel je onze key accounts. Doordat je conceptueel, commercieel en kritisch kan denken en houdt van snel schakelen, leg je op de juiste momenten de goede verbanden en weet jij jouw klanten zo te enthousiasmeren.  Binnen PMG staan we voor veel vrijheid in de uitvoering van je functie dus jouw visie bepaalt hoe je werkt en hoe je resultaat er uit ziet.

Wat bieden wij?
Een hele uitdagende en tegelijkertijd analytische en commerciële functie waar je bezig bent met key account managment bij een enthousiast mediabedrijf. Een persoonlijk groeiplan met daarnaast een marktconform salaris + bonus maken deel uit van je arbeidsvoorwaarden. Wij gaan er bij PMG vanuit dat onze mensen ambitieus zijn en graag willen groeien. Zodoende kun je jezelf bij ons op diverse vlakken verder ontwikkelen. Natuurlijk houden wij net als jij van gezelligheid en hebben we regelmatig leuke uitjes en borrels om ons succes te vieren.


Wat heb jij ons te bieden?
• Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding
• Je bent commercieel ingesteld en wil graag winnen (ook met tafeltennis, tafelvoetbal en videogames :-))
• Je hebt succesvolle ervaring in een functie als key account manager bij voorkeur binnen een media bedrijf
• Je bent zelfstandig
• Je bent ambitieus en analytisch sterk
• Je bent ondernemend en proactief
• Je bent fulltime beschikbaar

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Reclame / Communicatie / Media
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Iris Jansen

Vestigingsplaats

Solliciteer