Pulse Media Group

Media Adviseur - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 04-04-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris afhankelijk van ervaring
Heb je affiniteit met de zorg of de zakenwereld? En beschik je over de energie om je op verschillende thema’s binnen deze branches te storten? Pulse Media Group zoekt een Media Adviseur die niet bang is om de telefoon op te pakken en zijn of haar eigen specials op te zetten.


Goed om te weten:
Bij PMG richten we ons op hoogwaardige content marketing in de zakelijke markt. Zo brengen we verschillende mediaproducten uit (o.a. themabijlagen, magazines en websites) met onze vaste partners als de Volkskrant, Trouw en Elsevier Weekblad.

We zijn een hard groeiend mediabedrijf dat recentelijk is verhuisd naar een goed bereikbaar, modern en ambitieus kantoor in de Millenium Tower bij Amsterdam Sloterdijk.


Jouw rol als Media Adviseur:
Jouw rol als Media Adviseur is het samenstellen van zes specials per jaar, binnen een niche die goed aansluit op je interesses. Door je conceptuele, commerciële en kritische blik kan je de juiste verbanden leggen en kunnen je klanten niet wachten om met je samen te werken. Iedere dag denk, praat en handel je dus als een expert in een branche waar je hart sneller van gaat kloppen.

Denk hierbij o.a. aan:
• Informatietechnologie
• Medische en maatschappelijke zorg
• Human Resources
• Duurzaamheid
• Onderwijs


Hoe je dag eruitziet:
Bij PMG staan we voor veel vrijheid in de uitvoering van je functie dus jouw visie bepaalt hoe je werkt en hoe je resultaat eruitziet. Maar een gemiddelde dag begint met het bellen van klanten om uitstaande offertes af te sluiten. Je bedenkt creatieve manieren om een passend voorstel te maken, gebruikt een humoristische benadering maar richt je vooral op het geven van strategisch advies.

Om 12 uur heb je een meeting met je manager en bespreken jullie de zakelijke én persoonlijke kwesties die je belemmeren in je functie. Het is voor ons namelijk van groot belang dat je optimaal gebruik kan maken van onze faciliteiten en dat je lekker in je vel zit.

De middag staat in het teken van new business. Je benadert een aantal brancheorganisaties en kennisplatformen om achter de laatste ontwikkelingen in de markt te komen. Zo kan je een commercieel plan opstellen om nieuwe klanten te benaderen.

Aan het einde van de dag is het tijd voor administratie, het versturen van offertes en mailtjes, maar ook biertjes, pingpong, tafelvoetbal en andere vormen van ontspanning.


Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende, analytische en commerciële functie waar je bezig bent met sales en projectmanagement bij een enthousiast mediabedrijf. Hard werken wordt bij ons goed beloond met een uitstekend salaris en een bonusregeling waar je zelf invloed op hebt.

We vertrouwen erop dat onze mensen ambitieus zijn en graag willen groeien. Zodoende kun je jezelf bij ons op verschillende gebieden verder ontwikkelen. Natuurlijk houden we ook van gezelligheid en hebben we regelmatig leuke uitjes en borrels om ons succes te vieren, inclusief een incentivereis aan het eind van het jaar.


Wat heb jij ons te bieden?
• Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding
• Je bent commercieel ingesteld en wil graag winnen (ook met pingpong en tafelvoetbal)
• Je hebt succesvolle ervaring in een commerciële functie
• Je bent zelfstandig en creatief
• Je bent ambitieus en analytisch sterk
• Je bent ondernemend en proactief
• Je bent fulltime beschikbaar

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Reclame / Communicatie / Media
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Iris Jansen

Vestigingsplaats

Solliciteer